fredag 24 februari 2012

Om

Den här familjen består av 5 personer.De tre yngsta är alla under 6 år och vi andra två är 35+.
Vi har under de senaste 6 åren fart hit och dit och jag tror att vi har spenderat lika mycket tid i Florida som i Sverige (om inte mer tid i FL faktiskt).
Just nu är vi varken där eller där utan nu är vi i Norge sedan i Oktober.
Det har varit lååånga och mååånga veckor med gråväder och det är inte utan att man längtar västerut till behagligare väder.


Här kan man svalka sig om andan faller på.Förra vintern/våren tog det lång tid innan vi fick lurat i vår son att bada och sen när vi väl fått i honom så fick vi inte upp honom.Det var ett evigt tjatande varje kväll.
Köpte hus där för snart 6 år sedan och tokstollarna övertog ett företag för 4 år sedan.Huset klamrar vi oss fast vid och det gör vi oss inte gärna av med i dagsläget.
Företaget däremot,fick vi släppa då det dalade med tanke på ekonomin som inte varit den bästa.Kanske kanske kanske att vi hade kunnat hålla liv i det om vi gjort på annat sätt OCH haft rätt sekreterare.
Men det är alltid lätt att vara efterklok.

Nu är vi som sagt i Norge,i Eidfjord närmare bestämt.Här är jätte vackert,framförallt om sommaren.
Om två månader börjar kryssningsfartygen att komma in här och då blir det livat med turister bakom varje krön.Det är en liten (men rik) kommun.Här bor ca 900-1000 invånare.Det finns två hotell,bank,två mataffärer,frisör,pensionat,campingar osv osv.

Det får bli ett eget inlägg (eller fler) om den här lilla kommunen.Det finns mycket att skriva om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna några rader så blir jag glad!