torsdag 30 augusti 2012

Barns kroppar är otroliga

I söndags efter att jag hade slutat jobba åkte vi till en familjepark som ligger bara några mil härifrån och som heter Mikkelparken och som har blivit jätte populär och barnen älskar det här stället.Inte bara våra barn.
Som med alla andra ställen så blir den ju fullproppad under semestertid och framför allt de dagarna det är fint väder.
I söndags så var det blandat väder,lite sol och lite regn.Eftersom det var sista dagen för säsongen och vädret inte var det bästa så var det knappt något folk där över huvud taget.Det var vi och några till "Eidfjordingar" :-).
Det var första gången som jag var där så jag såg fram emot att bli rundvisad av barnen.Så blev dock tyvärr inte fallet.....det blev ett annat fall istället.



Bara en av alla vattenaktiviteter
Eric i "snabba" bilen

Kolla den här muntergöken då ;-)


Vi stötte på kompisar till barnen som åkte bilar.Dessa bilar gick iiiinte fort oavsett hur mycket gas de än fick av barnen och jag tror att det roligaste var nog att köra på varandra eller skrämmas i tunneln.
Hur som helst så åkte lilla Felicia med storasyster och även pappa lyckades knö in sig i diverse olika bilar.Hon haffade även en av vännerna och åkte runt runt med henne.Men så hände något och jag hörde bara hur hon började illtjuta och med raska steg så var pappan,till tjejen som hon åkte med,framme och lyfte upp henne.Som hon blödde och skrek :-(
Var börjar man i det här läget??Såg att en av tänderna var sned och hack i läppen.
Så det var bara att packa ihop grejerna och försöka få med två andra barn som ju såklart inte ville med hem.Ingen tänkte ju på Felicia som storblödde,nej då det var ju mest synd om de andra.Men en klubba och en liten påse chips gick att muta med :-)

Dagen efter :-)


Väl hemma så var det bara att ringa legevakten i Odda och sen några minuter senare så ringde läkaren här i Eidfjord som hade jour.Många frågor blev det men vi skulle avvakta till dagen efter.Bara över natten så var hennes läpp nästan helt läkt och tanden såg ut som att den satt rakt igen....Äta vill hon inte annat än lite flytande.MEN i hyfsat skick var hon för hon hade lyckats äta knäckebröd på barnehagen.
Helt otroligt så fort ett barns kropp kan läka.Och det där med tanden,phu vilken tur att den satte sig igen.

Ja vad säger man om första och sista besöket?!Det blir nog bra nästa år när det är dags för en ny säsong :-)
 

1 kommentar:

  1. Puh, vilken tur att tanden satt rakt igen och att allt tycks ha gått bättre än vad ni först trodde! Jag vet ju hur rädd man blir och hur ont det gör när barnen gör illa sig.

    Tack snälla för dina rara ord idag! Blev glad
    :-)

    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna några rader så blir jag glad!