torsdag 6 september 2012

Bra spel för barn

 
Förra året när Eric fyllde 5 år så fick han ett slags spel....ja vad kallar man det?!
Det heter Leapster Explorer och finns inte på den svenska marknaden tyvärr.Hade önskat att det gjorde det för då hade det varit lite lättare att köpa till spel till det.
Hur som helst så är det här en toppen bra grej.Han har lärt sig så otroligt mycket engelska tack vare det.
Ja,visst har hans år i USA gjort gott också men de här spelen har verkligen utvecklat honom.Som han har suttit och tragglat dessa siffror och bokstäver i 1 ½ år nu.Där har han fått mycket gratis nu i 1:e klass.


Bild lånad från internet.Leapster med kamera.


Tindra som är 4 1/2 har mer och mer glädje av de även fast hon kanske hittills har varit lite för liten för att förstå engelskan.Det här var och är guld värt vid t ex de tillfällen det blir långa bilresor eller flygresor över Atlanten.Förr året när vi åkte hem så fick Eric några extra spel och Tindra fick en kamera som man bara sätter in i konsollen (eller vad den där grön/vita saken nu kallas).Hon har nog tagit hundratals bilder och målat diverse grejer.
Det är verkligen en kanon grej det här.
Antingen så laddar man ned spel från deras hemsida (om man har ett amerikanskt bankkort) eller också köper man cartridge.
Det finns spel som man lär sig att räkna med,andra spel lär man sig bokstavera i eller också finns det spel som är mer som böcker.















2 kommentarer:

  1. åh mamma jag vill ha en sådan som ejic o tinja har, säger max. Kram på er

    SvaraRadera
  2. Finns billigt på eBay.Julklapp kanske?Ejic och Tinja är barnsligt förtjusta i sina :-).
    Kram tillbaka

    SvaraRadera

Lämna gärna några rader så blir jag glad!